LET'S MEET: LIEKE JILESEN

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


Sporty spice

Lieke startte op haar 15e met de opleiding sport & bewegen. Op dat moment was ze zich nog totaal niet bewust over wat ze “later” wilde gaan doen. Ze startte deze opleiding omdat het sportgedeelte haar goed afging en er veel plezier in had. De sportopleiding was gericht op het stuk bewegingsagogie, wat inhoudt dat bewegen ingezet wordt als middel en niet als doel. Dit gedeelte vond Lieke erg interessant en sprak haar dan ook aan.


First job

Nadat ze haar diploma in de pocket had, is ze vrijwel direct gestart bij een grote zorgorganisatie in Den Bosch als bewegingsagoog. In deze baan leerde ze om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk, ook kwam ze erachter dat het sociale stuk haar gemakkelijk afging en ze hier energie van kreeg. Lieke werkte met diverse doelgroepen wat haar uiteindelijk veel heeft gebracht. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van verschillende beweegprojecten.


Lieke zit niet stil

Het stukje organiseren lag haar goed en Lieke borduurde hier in de loop van de jaren op verder. Naast de werkzaamheden als bewegingsagoog studeerde ze door als: voedingsdeskundige, gewichtsconsulent, personal trainer en functional trainer. Na het behalen van deze opleidingen was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd bbb health boutique Den Bosch! Daar werd Lieke aangenomen als food, sport & lifestylecoach. Na een korte periode kwam daar ook het stuk social media & marketing coördinator bij. Alles wat ze bij haar vorige baan had geleerd kan bij bbb ook van pas!


Zoektocht

Ze is heel dichtbij haarzelf gebleven in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Op zoek gaan naar de juiste stap is lastig, geeft Lieke aan: ze is afgewezen tijdens verschillende sollicitatieprocedures en heeft zelf banen afgewezen omdat deze niet bij haar paste. Uiteindelijk kwam ze bij bbb en dit voelde vanaf moment één als thuiskomen. De (langere zoektocht) heeft uiteindelijk een baan opgeleverd waar Lieke zich heel erg happy voelt! Dit is eigenlijk waar het allemaal om draait, geeft Lieke aan! Naast het werk bij bbb werkt ze ook nog voor zichzelf als personal trainer, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige onder de naam CURLS; Commitment – U – Results – Lifestyle – Sport. Lekker toepasselijke naam vinden wij!


Focus

Ze vindt het belangrijk dat ze zichzelf steeds blijft ontwikkelen zodat ze als professional haar kwaliteit(en) blijft vergroten en ontdekken. De focus ligt voor nu daar.


Waar vinden we Lieke?

Bij bbb health boutique Den Bosch in de Orthenstraat aan het werk of op de netwerkevents van SOSU Den Bosch! En dat vinden wij natuurlijk te gek om te horen, Lieke!


Dé gouden tip!

Aan alles in het leven moeten we werken, onze toekomst, familiebanden, de vriendschappen die we hebben, de liefde die we voor anderen en het leven hebben, maar wat we vooral moeten doen is werken aan onszelf, want niets in het leven komt vanzelf. Pas als het van binnen goed zit, krijgt jouw doel de waarde die het verdient!


Wist je dat je tijdens het SOSU DB netwerkontbijt op 29 juni aanstaande, kans maakt op een maand lang gratis sporten bij bbb health boutique? Heb jij je kaartje al bemachtigd?

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven