LET'S MEET: LEONIEK JANSSEN STEENBERGLeoniek Janssen Steenberg heeft een eigen bedrijf opgezet: LEF Dyslexie. We werden uitgenodigd voor een meeting bij haar thuis over hoe zij als ervaringsdeskundige anderen helpt hoe ze om kunnen gaan met hun dyslexie. Daarna hebben we haar vele malen gezien tijdens de SOSU bijeenkomsten. Wie is Leoniek? Leoniek (30) woont in het centrum van Den Bosch, komt oorspronkelijk uit Altforst (Gelderland) en heeft op beiden locaties een eigen praktijk. Ze houdt van reizen, koken, dansen, hardlopen, theater en lekker uit eten gaan. Ze is al 30 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van dyslexie. Leoniek heeft zelf ervaren dat dyslexie meer is dan alleen de uitdagingen hebben met lezen & schrijven.

Hoe is haar loopbaan verlopen? Leoniek heeft de Master Financial Economics afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heeft zij bij Sonnevelt de opleiding tot kindercoach gevolgd en daarnaast bij de KPC Groep de opleiding tot dyslexiecoach. Na ruim 4 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, besloot zij haar carrière in te ruilen voor het volgen van haar passies: coaching, voeding en de wetenschap van het anders denken (de neurowetenschappen). Dat heeft geleid tot LEF Dyslexie (coaching met specialisatie ‘de andere kant van dyslexie: sociaal-emotionele uitdagingen & kwaliteiten’

Haar missie? Het is haar missie om het begrip rondom dyslexie te vergroten. Zij wil graag voorkomen dat mensen (met name kinderen) hun hele leven last blijven houden van gevoelens van onzekerheid, schaamte en faalangst. Leoniek wil hen helpen met het leren kennen van zichzelf, de werking van hun hersenen, zintuigen. Ze wil graag hun eigen manier van informatieverwerking beter laten begrijpen en ook bewuster worden van hun eigen communicatie. Vanuit deze inzichten wil zij anderen meenemen in wat ze nodig hebben, maar ook juist in wat zij kunnen toevoegen. Haar doel is dat onzekerheid, schaamte, frustratie, faalangst en zich dom en anders voelen omgeturnd wordt naar intrinsiek zelfvertrouwen! Mooie missie Leoniek! We wensen jou veel succes in jouw carrière!


Op donderdag, 2 april, om 20 uur geeft Leoniek een GRATIS speciale editie van de Online Huiskamersessie (Webinar). Ze speelt in op de actualiteit: ‘Thuisonderwijs en dyslectisch? Van frustratie naar ontspanning!’. Ze geeft 10 makkelijk toepasbare en praktische tips. Aanmelden kan via: https://lef-dyslexie.webinargeek.com/lef-speciale-online-huiskamersessie-thuisonderwijs-dyslectisch-van-frustratie-naar-ontspanning

Op donderdag 9 april, om 20 uur geeft Leoniek haar reguliere GRATIS Online Huiskamersessie: Dyslexie anders bekeken 'De 20 onderbelichte kenmerken van dyslexie'. In deze online huiskamersessie gaat zij in op de signalering van dyslexie, de sociaal-emotionele uitdagingen en de kwaliteiten.

Aanmelden kan via: https://www.lefdyslexie.nl/gratis/Socials:

https://www.facebook.com/lefdyslexie/

Dyslexie anders bekeken: van onzekerheid naar zelfvertrouwen

https://www.instagram.com/lef_leoniekjanssensteenberg/

https://www.linkedin.com/in/leoniekjanssensteenberg/

0 keer bekeken
SOSU Den Bosch

Hét platform voor de werk(zoek)ende vrouw!

© 2020 by SOSU Den Bosch

SOSU Den Bosch  | ’s-Hertogenbosch | sanne@sosudenbosch.nl | www.sosudenbosch.nl 
 
        BTW-nummer: NL859767711B01 | KVK-nummer: 74087223 | IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon