top of page

LET'S MEET: KELSEY IKKERSHEIM


Dit is Kelsey Ikkersheim. Ze creëert content voor haar eigen blogs "Bossche Buik" en "Kuukskes". Daarnaast helpt zij andere bedrijven met het maken van mooie content en geeft ze trainingen over online zichtbaarheid op Social Media. Sinds kort is Kelsey ook Goldmember bij SOSU Den Bosch!


Wie is Kelsey!?

Kelsey (30) aka Kel, wordt onder de volksmond ook wel 'Oeteldonkgekkie' genoemd. Ze woont in Den Bosch, samen met haar kat Atjar, in hartje centrum. Het zal je niet verbazen als we vertellen dat Den Bosch volgens haar de mooiste stad van de wereld is.


Wat je ook niet zal verbazen is dat ze dol is op eten, kokkerellen en foto's maken. Vandaar ook de foodblogs inclusief prachtige bijhorende platen, om je vingers bij af te likken. Daarnaast houdt ze ervan om te borrelen met vriendinnen. Dat sluit natuurlijk naadloos op elkaar aan;)

Ze is lief voor een ander, chaotisch en geeft graag complimentjes. Hoe zit dat eigenlijk met ontvangen Kel? Ze houdt van structuur en weet graag waar ze aan toe is. In paniek raken is haar meestertalent...


Loopbaan

Na haar studie aan de PABO en het conservatorium, in Rotterdam is ze een aantal jaren werkzaam geweest in het onderwijs als groepsleerkracht van de kleuters en groep 3.

Maar in het bloggen en creëren van content bleek een veel grotere passie te liggen.

In 2019 heeft Kelsey besloten om hier dan ook haar werk van te maken. Inmiddels werkt zij ook nog 1 à 2 dagen in loondienst en maakt zij haar dromen waar in haar eigen kantoorpand in (uiteraard) de stad. Ze werkt met heel fijne ondernemers samen en haalt zo veel voldoening uit het netwerken en het nog mooier maken van Den Bosch.


Dromen en doelen

Kelsey hoopt graag aan het einde van 2021 volledig te ondernemen. Het zou volgens haar geweldig zijn als Bossche Buik straks hét digitale platform is waar iedereen heen gaat, als ze alle nieuwste ins en outs willen weten van de mooiste stad van Brabant.

Het liefste blijft ze voor altijd ergens in de buurt van het centrum wonen, met eventueel een lekkere vent en uiteindelijk een mooi gezin (prins op het paard: dit hoeft niet meteen hoor).

Een goed gevulde bankrekening op zich handig, maar ze wil vooral genoeg verdienen om de dingen te kunnen doen waar ze het meeste van geniet.


Gouden tip

Kelsey zegt:"heb vertrouwen in jouw talenten en doe de dingen die je gelukkig maken."


https://www.instagram.com/bossche_buik/

https://www.instagram.com/kuukskes_blog/

373 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page