LET'S MEET: JESSICA DE GROOT

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

Op een dag belde Jessica ons op. "Wie zijn jullie nou eigenlijk en is SOSU iets voor mij, stelde ze ons de vraag." Voordat we daar antwoord op gaven vroegen we wie Jessica was en wat ze deed. Zij volgt een coachopleiding en was op zoek naar vrouwen om te coachen. Lieten wij daar nou net open voor staan! De rest is geschiedenis.


Hoe is je carrière tot nu toe verlopen

Niet zoals zij van te voren had gepland.. op voorhand wilde Jessica carrière maken en bepaalde doelen behalen. Toen zij die doelen had behaald en ze had bereikt wat ze wilde, was het niet zoal zij had gehoopt. Jessica verwachtte meer voldoening.

Dit betekende voor Jessica dat ze echt dingen anders wilde gaan doen en dat heeft ze gedaan!


Jessica heeft ervoor gekozen om een andere richting gaan te volgen in haar werk. Momenteel werkt ze voor een recruitment bureau als recruitment consultant.

Ze is verantwoordelijk voor de klant kant, maar tevens spreekt ze ook de kandidaten. Om de verbindende schakel hier tussen te zijn vindt zij mooi. Jessica gunt namelijk iedereen heel veel werk plezier en persoonlijke ontwikkeling. Mensen helpen aan een passende baan voelt goed. Een mooi cv is fijn, maar wie jij bent als persoon en wat jij wil gaan doen in de toekomst vind zij misschien nog wel veel belangrijker.  Jessica heeft een HBO business Management studie gevolgd. Deze opleiding is gericht op het opzetten van je eigen onderneming. Toen heeft zij heel bewust gekozen voor deze studie, omdat zij uiteindelijk voor zichzelf wil beginnen.

Jessica heeft zojuist haar coaching opleiding afgerond. Deze opleiding heeft zij gevolgd bij de Upstarters. In februari 2020 gaat zij verder met de agile coaching opleiding. 

Jessica heeft als missie om ervoor te zorgen dat haar klanten hun kracht weten te vinden en vanuit die positie beslissingen te nemen en dus ook te handelen.

Jessica is erachter gekomen dat zij het belangrijk vindt, om een relatie op te bouwen met de ander. Eerlijk en oprecht te kunnen zijn naar elkaar en daardoor een echte connectie te hebben met iemand. Dit wil zij ook terugzien in haar werk. (We get that, girl!)

Wat wil je nog bereiken? 

"Zoveel!"Zegt Jessica.....Maar alles op zijn tijd. Als ze enthousiast is, dan wil ze het allemaal en het liefst “gisteren".. Voor nu wil Jessica zich nog verder gaan verdiepen in het stuk “coaching”, kijken wat rondom dit onderwerp allemaal precies bij haar past als persoon. 

Waar komen we jou tegen in Den Bosch? 

Bij Picasso, in de tuin! Voor lunch of diner, maakt niet uit maar dit is me favoriete plekje in Den Bosch. 

Ook de Uilenburg vindt zij een gezellige plek in Den Bosch, waar je haar zeker zult treffen. zodra de lampjes worden opgehangen in de stad en bij de cafeetjes vindt zij het heerlijk om buiten onder de luifel bij café In de Kleine Werelt te zitten met een kop koffie, lekker knus en kneuterig, ze houdt ervan! Leuke eetplekken volgens jou?-

Eetbar DIT voor een heerlijke lunch. Gewoon gezellig, fijn en lekker! 

Zin in pizza? Lekker naar Stephanos, pizza Parma is mijn favoriet - en uiteraard mag Picasso hier niet ontbreken. Zowel voor lunch als diner is dit voor mij een plek waar ik inmiddels al veel leuke momenten heb meegemaakt en dus mooie herinneringen heb gemaakt met lieve en leuke mensen.

Leuke netwerkplekken volgens jou?

Ik ben er zelf nog nooit geweest maar in Den Bosch heb je een watertoren en daarin zit café Herman, ik vind dat wel wat hebben. Of dit echt een netwerk plek is weet ik dus niet. Maar een bijzondere plek is het zeker! De Yoghurt Barn in Den Bosch is heel fijn mits het niet te druk is. 

Wat zou je onze lezers als gouden tip willen geven?

“If you can dream it, you can do it” - Walt Disney. Volg je dromen en focus je op wat je wil in plaats van wat je niet wil, dan zal je zien dat dit uiteindelijk bij je terug komt op het juiste moment. 

We willen Jessica SOSUper bedanken voor haar tijd en energie zie ze in ons heeft gestopt, zodat wij onze visie en missie op papier konden krijgen, zodat wij een goede koers kunnen varen. We zijn je eeuwig dankbaar en wensen jou veel succes in de toekomst!

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven