LET'S MEET: GWEN QUANT

Bijgewerkt op: 12 sep. 2020Gwen Quant kennen wij van de SOSU bijeenkomsten, ze heeft ze bijna allemaal bijgewoond! We worden altijd heel blij van 'onze Gwen'. Heerlijk oprecht en vol creativiteit is deze interieur ontwerper en stylist.


Wie is Gwen?

Gwen is 43 jaar en woont al heel haar leven in Den Bosch (al vindt haar man dat ze in Rosmalen is geboren, maar Gwen rekent Hintham gewoon tot Den Bosch).

Op dit moment woont zij heerlijk op de Citadellaan, op loopafstand van het centrum en als ze ooit gaan verhuizen, dan zal dit naar hartje centrum zijn. Gwen blijft voorlopig nog even dromen.


Samen met haar man Twan heeft zij een fijn gezin met drie kinderen (Cas – 14, Tess -10 en Bing - 9). Op dit moment zit de oudste al halverwege de middelbare school en zijn de andere twee zich al langzaam aan het voorbereiden op deze grote stap. Daarnaast vind je hen vaak op het honkbalveld, want de jongens zijn er fanatiek mee bezig. Tess zit op hockey en Gwen is vaak taxichauffeur… met liefde natuurlijk.


Creativiteit is al zolang Gwen zich kan herinneren de kurk waar ze op drijft. Wanneer zij het zelf niet kan verzinnen, maakt ze het wel na. Daar kun je namelijk ook super veel van leren. Beter goed gejat dan slecht bedacht, toch?

Kleur is belangrijk voor haar, veel kleur voor de energie, maar ook weinig kleur kan een goed gevoel en rust geven.

Gwen is iemand die altijd nieuwe hobby’s heeft of zoekt. Zodra ze iets eenmaal goed kan, is de hobby ook uit… en doorrrr. Next! Dat is wel goed voor de economie, want ze schaft ook constant alles aan om haar nieuwe hobby goed uit te kunnen voeren. Go Gwen!


Hoe is haar loopbaan verlopen?

Bijna 20 jaar geleden is Gwen gestart met werken bij Philips Nederland op de communicatieafdeling. Zoals het een goede starter betaamt, vond ze werk dat aansloot bij haar studie HBO Communicatiemanagement. Ze realiseerde zich toen nog niet dat dit werk de factor was die har leegzoog.

Via een public relationsbureau, belandde ze als projectmanager/communicatieadviseur bij een strategisch marketing bureau in Den Bosch.

Na een lange periode van houvast: een vaste baan met een mooi inkomen, met heel veel frustraties over wat haar wel en totaal geen energie gaf, besloot ze het over een andere boeg te gooien.


Eenmaal thuis zocht ze uit waar ze ECHT blij van wordt: creatief bezig zijn. Dat uit zich op dit moment in interieurontwerp en styling. Hiervoor heeft zij de opleiding Interieur Styling en Interieur Ontwerpen gevolgd en ook dolenthousiast en succesvol afgerond.

Het constant bezig zijn met kleuren, materialen en meubels is voor haar echt (letterijk en figuurlijk) thuiskomen. Alles maakt ze met de hand; de tekeningen, kleurenpaletten en materialenborden. Ze gaat zo fluitend de dag door.

Inmiddels heeft zij al heel veel klanten mogen inspireren: van een kleuradvies tot een compleet meubelindelingsplan voor de gehele woning. De bedoeling is dit de komende jaren flink uit te bouwen.


Wat zijn haar dromen?

Haar grootste droom is een oud pand op te kopen en dat volledig te verbouwen tot woonhuis, kantoor, showroom, vergaderlocatie en bed & breakfast. Een groot pand midden in de stad dus graag… (SO & SU zijn van de partij)

Daarnaast wil Gwen nog graag leren meubel-maken, dat is voor haar de ultieme droom.


Netwerkevent 'LET'S MEET'

Tijdens netwerkevent 'LET'S MEET' op 11 oktober van 14.00-17.00 uur, is Gewen gastspreekster en geeft zij een workshop.


Workshop 'eigen plek'

Je kunt je voorstellen dat we Gwen hebben uitgenodigd om een creatieve workshop te laten verzorgen, tijdens een van onze SOSU events. Op 17 mei gaat Gwen een workshop geven tijdens het netwerkfestival.


Tijdens haar workshop wordt er op zoek gegaan naar je lievelingskleuren en je gaat daarmee een moodboard ontwikkelen voor je ‘eigen plek’ in huis. Dit kan een werkplek of echt een plek zijn waar je je uit de hectiek kunt onttrekken.

Met diverse tijdschriften gaan we scheuren, knippen en plakken, waarna je thuis aan de slag kunt met het inrichten van je eigen ruimte.


Gwen gaat mensen ‘aanzetten’ in hun creativiteit en vooral inspireren. Op gevoel kun je zelf al een mooi kleurenpalet maken en dat combineren met meubels, sferen en quotes. Een eigen plek in huis is belangrijk, of je nou een druk leven hebt, daar mag je echt aandacht aan besteden voor jezelf.90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven