top of page

LET'S MEET FAFÁ VAN DER MIESEN


Fafá van der Miesen is owner van 'Voed Je Goed,' dat is een webshop waar je gezonde sapjes, soepen en detox-paketten kunt bestellen! De missie van Voed Je Goed is om jou de kracht van gezonde voeding te laten ervaren en om je te laten zien welke positieve effecten het heeft op jouw gezondheid.


Wie is Fafá?

Fafá (36) is gelukkig getrouwd met Bart en samen hebben ze 2 ondernemende kids; Boaz (10) en Febe (8). Sinds 2021 zijn zij van Den Bosch naar Rosmalen verhuisd, best een grote stap. Maar alleen hier kon zij haar droom bedrijf verder uitbreiden.

Fafá is gek op pure voeding, natuur en sporten, maar ze kan ook intens genieten van een heerlijk avondje stappen of een festival met vriendinnen.


Loopbaan

Het ondernemen is er bij mij Fafá met de paplepel ingegoten. Haar ouders hebben meerde horecazaken gehad en ook zij was “besmet” met het horecavirus. Ze droomde al als klein meisje van een eigen sapbarretje op een hagelwit strand….

Ze was zooooo blij dat ze na de mavo eindelijk kon gaan doen waar zij blij van werd; De Rooi pannen in Tilburg en dan de BBL opleiding, want ze wilde meteen de werkvloer op, hoppakee! Fafá werkte in hotels, mega luxe restaurants en stond ook nachtenlang achter de bar, waar zij intens van genoot.

Na de rooi pannen stond ze jarenlang in de wintermaanden in Oostenrijk achter de bar en in de zomermaanden werkte ze in het buitenland of in Den Bosch in de horeca. Pas toen Fafá en Bart hun eerste kindje verwachtten is ze gestopt met de horeca, ze wilde niet meer werken wanneer de rest vrij was, maar het blijft wel kriebelen....


Het was voor de ouders van Fafá geen verassing toen ze in 2017 vertelde dat zij voor zichzelf zou beginnen. Als klein meisje stond ze al naast haar vader (die chefkok is), in de keuken om de lekkerste sapjes te maken. Al jaren was zij bezig met gezonde voeding en wat het effect van pure voeding is op ons lichaam. Bizar dat het haar bijvoorbeeld afhielp van allerlei vage klachten.


Nadat zij maandenlang sappen voor vrienden en kennissen had gemaakt, wist Fafá dat ze hier meer mee wilde doen: mensen helpen met gezonde voeding.

Zo ontstond in 2017 'Voed Je Goed', een webshop met sappen, soepen en detox-pakketten. In 2019 zijn ze landelijk gaan bezorgen en inmiddels zijn ze ook al 2 keer verhuisd in verband met de groei van Voed Je Goed. Ze heeft van haar hobby, haar droombedrijf kunnen maken! Het is Fafá's missie om iedereen te laten ervaren wat pure, gezonde voeding met ons doet! Check jij haar rap haar sapjes en andere gezonde producten?


Gouden tip

Daar kan zij heel kort over zijn: "Leef je mooiste leven!" Als je wilt weten hoe haar sappen en soepen daar een bijdrage aan kunnen leven, neem dan contact met haar op!Instagram: https://www.instagram.com/voedjegoed.nu/

169 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page