LET'S MEET: DAGMAR LOTTE GRONDMAN


Deze leuke dame is Dagmar Lotte Grondman en zij is eigenaresse van de prachtige inspiratie locatie: De Salon, in Den Bosch! Daarnaast is zij member bij SOSU Den Bosch en wij vinden haar een mooie aanwinst voor de club.


Dagmar Lotte is 33 lentes jong en komt uit het mooie oude stadje: Zaltbommel. Jammer joh, net geen Brabo! Ze heeft wel een bourgondische instelling, want ze houdt in haar vrije tijd van een borreltje, etentje en een feestje op zijn tijd. Sinds een paar maanden is zij eigenaresse van de Salon in Den Bosch en zij mag zichzelf gelukkig prijzen als mama van dochter Bobbi Jolie, van 4 jaar.

Na jaren in de tandheelkunde en sportwereld te hebben gewerkt, is zij van koers veranderd en mag ze van haar passie echt haar werk maken.

Naast dat zij haar creativiteit en enthousiasme in De Salon kan leggen is zij ook nog werkzaam als Relieve-professional, hierin ondersteunt en verlicht zij jonge ondernemers en kleine bedrijven waar nodig, zodat er geen energielek ontstaat! Dat doet zij als Virtual- en Personal assistent. Zij zorgt ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor de zaken die er echt toe doen als professional.


Tijdens de SOSU-events die hebben plaatsgevonden in de Salon is wel duidelijk gebleken dat Dagmar Lotte een echte gastvrouw is. Ze luistert goed naar jouw wensen en maakt van iedere gebeurtenis in de Salon een bijzonder moment, om nooit meer te vergeten.


Dagmar Lotte is zo'n sprankelende en positieve verschijning, daar kun je echt niet omheen!

124 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

SOSU Den Bosch

 

contact

sanne@sosudenbosch.nl

Bel ons op +31 6 13 39 71 78

adverteren?

klik hier


BTW-nummer: NL859767711B01

KVK-nummer: 74087223

IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

POLICY

  • Instagram
  • Facebook

YES WE LOVE:

Het Netwerk voor vrouwen

© 2020 by SOSU Den Bosch

powered by brandfinity
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon