top of page

LET'S MEET: DAGMAR LOTTE GRONDMAN


Deze leuke dame is Dagmar Lotte Grondman en zij is eigenaresse van de prachtige inspiratie locatie: De Salon, in Den Bosch! Daarnaast is zij member bij SOSU Den Bosch en wij vinden haar een mooie aanwinst voor de club.


Dagmar Lotte is 33 lentes jong en komt uit het mooie oude stadje: Zaltbommel. Jammer joh, net geen Brabo! Ze heeft wel een bourgondische instelling, want ze houdt in haar vrije tijd van een borreltje, etentje en een feestje op zijn tijd. Sinds een paar maanden is zij eigenaresse van de Salon in Den Bosch en zij mag zichzelf gelukkig prijzen als mama van dochter Bobbi Jolie, van 4 jaar.

Na jaren in de tandheelkunde en sportwereld te hebben gewerkt, is zij van koers veranderd en mag ze van haar passie echt haar werk maken.

Naast dat zij haar creativiteit en enthousiasme in De Salon kan leggen is zij ook nog werkzaam als Relieve-professional, hierin ondersteunt en verlicht zij jonge ondernemers en kleine bedrijven waar nodig, zodat er geen energielek ontstaat! Dat doet zij als Virtual- en Personal assistent. Zij zorgt ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor de zaken die er echt toe doen als professional.


Tijdens de SOSU-events die hebben plaatsgevonden in de Salon is wel duidelijk gebleken dat Dagmar Lotte een echte gastvrouw is. Ze luistert goed naar jouw wensen en maakt van iedere gebeurtenis in de Salon een bijzonder moment, om nooit meer te vergeten.


Dagmar Lotte is zo'n sprankelende en positieve verschijning, daar kun je echt niet omheen!

337 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page