top of page

LET'S MEET ANNELIES VAN EIJCK

Bijgewerkt op: 13 mrt.


Annelies van Eijck is Virtueel Assistent (VA) en ontzorgt ondernemers door achter de schermen alles goed te regelen. Als je met haar gaat werken krijg je een online assistent, sparringpartner en rechterhand in één.


Wie is Annelies?

Annelies (44) woont sinds 2021 samen met haar man Peter in het centrum van Den Bosch. Haar karaktereigenschappen zijn sociaal, enthousiast, doorzettend en nieuwsgierig. Ze is een betrouwbaar en dienstbaar type, maar van een echte pleaser kunnen we niet spreken. Ze heeft altijd veel creatieve ideeën in haar hoofd en als je ze wilt horen zal ze direct met jou bespreken!

Ze verdiept zich graag in persoonlijke ontwikkeling en kan heel enthousiast worden van innovaties. Ze houdt van mooie panden en styling en heeft een verregaande verslaving voor koffiezaakjes.

Loopbaan

Nadat Annelies een opleiding had afgerond voor directiesecretaresse is zij direct gestart bij een reclamebureau. Na diverse banen te hebben gehad op secretarieel gebied is ze terecht gekomen op de facilitaire afdeling van Endemol, waar zij een heerlijke tijd heeft gehad. Nadat zij hier 16 jaar heeft gewerkt, vond Annelies het tijd voor vernieuwing. Ze heeft nog twee secretariële banen gehad in loondienst. In 2021 heeft Annelies de knoop doorgehakt en is zij voor zichzelf gestart als VA. Daar heeft zij nog geen moment spijt van gehad. De vrijheid bevalt haar erg goed, zowel in tijd als in met wie ze graag wil samenwerken en welke werkzaamheden ze leuk vindt om te doen. Freedom!!!

Dromen en doelen

Momenteel is Annelies 3 maanden geleden gestart met haar eigen bedrijf. Ze wil graag voor ongeveer 20 uur in de week werken als VA en daar zit deze dame gewoon al bijna aan! Wil je met haar samenwerken, be real quick! Verder wil zij zich heel graag storten op een ander project. Welk project dat gaat worden en met wie weet ze nu nog niet, maar zij heeft er het volle vertrouwen in dat er iets gaafs gaat komen waarin zij haar enthousiasme en energie compleet in kwijt kan.


Gouden tip

De gouden tip die haar de afgelopen jaren erg heeft geholpen is “Get Comfortable Being Uncomfortable”. In het oncomfortabele zit juist de groei en Annelies vindt het heerlijk om telkens weer die grens verder op te rekken.Annelies van Eijck | LinkedIn

Anneliesvaneijck.nl (@anneliesvaneijck.nl) Instagram-foto's & -video's
119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page