LET'S MEET: ANNE-CLAIRE MARTENS

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Deze prachtige dame hebben we ontmoet in een koffietentje in Den Bosch, samen met Marleen Serné, toen we een meeting hadden over het versterken van hun netwerkorganisatie "Ajeto"en die van "SOSU Den Bosch".

Hoe is je carrière tot nu toe verlopen? 

Op haar 18e verhuisde ze van Den Bosch naar Amsterdam om styling en design te gaan studeren op Artemis. Anne-Claire was ervan overtuigd dat zij in de media wilde werken en het creatieve brein zou worden achter de nieuwe Oscar films, maar dat liep toch even anders. (hé, jammer)

Na 6 jaar keihard studeren, heel veel werken en portfolio opbouwen in een wereld waar zij zich niet welkom voelde was ze doodmoe. Uiteindelijk heeft zij de keuze gemaakt om terug te gaan naar Den Bosch in de hoop daar haar rust en creativiteit terug te vinden.

Dat is de beste keuze ooit geweest, door een grote stap terug te doen heeft zij enorm kunnen groeien. Ze herontdekte haar passie voor interieur en fotografie en nu, 2 jaar later, is dat waar zij elke dag mee bezig mag zijn in haar bedrijf. Heerlijk Anne-Claire!

Wat wil je nog bereiken? 

Anne-Claire vertelt: "Mijn grootste droom is om de wereld rond te reizen en lokale kunstenaars te kunnen steunen door hun producten op de markt te brengen in Europa. Er is zo veel vakmanschap en kunde in de wereld, die overschaduwd wordt door massa- en reproductie… Laten we elkaar vooral laten zien dat bewuste keuzes maken in hoe je leeft (wonen, kleding, eten etc,) echt geen downgrade in luxe hoeft te zijn maar juist een verrijking!"


Waar komen we jou tegen in Den Bosch? 

Uiteten gaan is inmiddels een hobby geworden die zij maar al te graag uitoefent… haha! Haar favorietjes de laatste tijd zijn "Hello my Friend" en "Nom Nom"en "Ajeto" natuurlijk! Ajeto heeft zij samen met Marleen Serné opgezet, een netwerkorganisatie, gericht op de jonge creatieve ondernemers van Den Bosch. Daarnaast organiseert het Werkwarenhuis op de Tramkade ook steeds vaker netwerkavonden waar enorm veel leuke mensen rondlopen, een aanrader!

Anne-Claire heeft haar eigen studio op de Tramkade en dat is de fijnste plek op aarde volgens haar. Soms als zij even de deur uit wil, gaat ze bij"Cote Bar Bistro" aan het raam zitten, of bij "Monqui" aan de lange tafel achterin. Plekken zoals "Coffee Lab" zijn voor haar veel te druk.


Wat zou je onze lezers als gouden tip willen geven?

Anne-Claire zegt: "Gun jezelf rust. Pak die dag in de week echt helemaal ‘niets doen’ en zorg dat je vroeg begint zodat je jezelf af en toe een middag vrij kan geven. Ik noem dat ‘stekker tijd’. Even aan de lader hangen en heel bewust alleen met jezelf zijn. Klink zweverig? Is het niet! Er is maar een jij en als je daar niet naar luistert kun je nog zo hard werken, maar kom je niet waar je zou willen zijn."


We wensen deze getalenteerde dame veel succes, dat ze maar veel interieurs mag aanpakken en veel prachtige foto's mag maken voor anderen en zichzelf.

248 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven