THIS BRAND IS ON FIRE: DE SALON & KENNISSTATION

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Beike Looijse nodigde ons een poosje geleden uit in haar vergaderruimte De Salon in Den Bosch. We hadden het al voorbij zien komen online, maar we waren er nog nooit geweest. Wat een prachtige, inspirerende en enorme ruimte zo, midden in de stad. Meteen ontstonden er wilde ideeën, want daar is Beike wel van. Het blijft bij haar echter nooit bij ideeën, uitvoeren die handel.


Vergaderlocatie De Salon & trainingshuis Het Kennisstation

Beike is nu bijna twee jaar eigenaresse van vergaderlocatie De Salon (naast de bakkerij van Jan de Groot) en sinds dit jaar ook van het nieuwe trainingshuis Het Kennisstation.

In het eerste jaar dat zij haar vergaderlocatie opbouwde, merkte ze dat er heel veel op je afkomt als ondernemer. Slik. Je begint vol enthousiasme, vanuit een passie of vanwege een goed idee. Maar gaandeweg blijkt dat je van ontzettend veel zaken iets af moeten weten en dat het niet zo gemakkelijk is als het op het eerste gezicht lijkt. Denk

aan acquisitie, sales, marketing, websites bouwen, schrijven en nog veel meer. Daar kun je je

wel eens overweldigd door voelen.Juist daarom is Beike het Kennisstation gestart: een plek waar ondernemers via eendaagse

trainingen hun skills kunnen verbeteren en gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Zodat je jezelf kunt ontwikkelen en groeien.


Een team van geweldige trainers helpt je om snel stappen te zetten op het gebied waar jij kennis mist. Beike en haar team geloven namelijk dat kennis je grootste asset is, je meest waardevolle bezit in een snel veranderende wereld. Als je bereid bent om te investeren in jezelf, om nieuwe dingen te leren, dan is ‘the sky the limit’.

Zij willen je laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om ergens voor te gaan, ook al lijkt het nog zo onwerkelijk of onhaalbaar.


Ze geloven dat onzekerheid er mag zijn en dat je fouten mag maken, want alleen dan kom je vooruit. Dat geldt absoluut voor ondernemers, maar natuurlijk ook voor mensen in loondienst. Ook dan is het ontzettend belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen,

zodat je minder afhankelijk wordt van een ander.

Er zijn een aantal trainingen die heel goed passen bij mensen die in loondienst zijn. Bijvoorbeeld de training ‘Presenteren vol zelfvertrouwen’ en de training ‘Zakelijk schrijven en storytelling’.


De dienstregeling

Via www.kennisstation.nl vind je de ‘dienstregeling’. Daar kun je zien op welke dag

welke training gegeven wordt. Ook de website van De Salon is een bezoekje waard

(www.desalondenbosch.nl), want De Salon is geen standaard vergaderzaal, maar een

prachtige sfeervolle plek vol licht en oude details. Naast centrale vergadertafels

hebben we ook een huiskamer met zitbanken aan een fantastische tuin die je ook

mag gebruiken. Van deze plek krijg je echt bergen energie. De ruimte is per dagdeel,

per dag of meerdere dagen te huur.

Via social media zijn ze natuurlijk ook te volgen: @desalondenbosch en @kennisstation. Daar geven zij je een kijkje achter de schermen en delen ze allerlei topics uit ons ondernemersleven.Gouden tip

Dat het een prachtige, enerverende en spannende reis is, die je bergen energie kan

geven en die soms ook als een jungle kan voelen. Je kunt in ieder geval niet stil

blijven staan. Dat is er zo mooi aan. Je gaat onvermijdelijk dingen doen buiten je

comfortzone en zet daarom voortdurend mooie nieuwe stappen.


Beeld: Marloes Niemeijer Fotografie


Op 19 februari starten de eerste trainingen, zorg dat je erbij bent!

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven