ATKRIS ART & ANTIQUES


Krista van Oudheusden heeft in Hellouw (15 minuten van Den Bosch) samen met haar man een prachtige kunst- en antiekwinkel met bed & breakfast AtKris Arts & Antiques. Ongeveer een jaar geleden zijn zij officieel gestart, maar ze speelden al langer met het idee. Hoe mooi is het dat deze droom werkelijkheid werd!


Krista van Oudheusden is moeder van 2 kinderen. Ze is enthousiast, ondernemend en vindt het leuk om samen te werken met andere inspirerende mensen.


AtKris Arts & Antiques was in eerste instantie een uit de hand gelopen hobby, naast full-time werken bij een multinational. Vanuit passie voor antiek en design zijn zij steeds meer gaan verkopen en na een sabbatical heeft Krista besloten om zich volledig op AtKris te storten.Krista wil graag laten zien dat vintage en antiek gecombineerd kan worden met een modern interieur en dat het echt niet alleen voor ‘oude mensen’ is. Iedereen vindt het leuk om een verhaal te hebben bij een mooi meubelstuk.

Nu ze hun winkel en Bed & Breakfast hebben, willen zij anderen gelukkig te maken met een verblijf op een fantastische plek of met een prachtig item voor in het interieur.

Klanten kunnen elke vrijdag en zaterdag lekker snuffelen naar mooie spulletjes en heerlijke koffie drinken van de Heilige Bonen met een stuk zelfgemaakte taart. Het hele jaar door kan er overnacht worden in de Bed & Breakfast, maar de locatie wordt ook gebruikt voor photoshoots of besloten feestjes.Krista is het boegbeeld van een ondernemende vrouw. Ondernemen is een combinatie van lef hebben, doorzettingsvermogen, plezier maken, maar ook realistisch zijn. Er is niks mis mee om klein te beginnen en een aantal dingen uit te testen voordat je je baan opzegt. Zij denkt altijd – wat is het ergste dat kan gebeuren – en als dat acceptabel is dan komt het wel goed. Zoals Pippi Langkous al zei; "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"Krista voegt er nog aan toe: "Geloof in jezelf en ga ervoor!"

Leuk om te weten!

SU heeft Krista leren kennen toen ze met haar vriend een romantisch weekend weg was bij AtKris Art & Antiques. Daar vertelde ze over het netwerk SOSU Den Bosch en Krista werd er zo enthousiast van dat zij gelijk member is geworden. Welcome to the SOSU-club!


Wil jij ook met je bedrijf, product of dienst in de spotlights?

Word goldmember via: https://www.sosudenbosch.nl/memberships

of neem contact op met sanne@sosudenbosch.nl om de mogelijkheden te bespreken.


180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven