Alle ballen in de lucht met SO


Tijdens het netwerkevent op 29 juni met gastspreker Zygi de Haes was het thema: 'Alle ballen in de lucht houden?'. Dit is een herkenbaar thema voor veel vrouwen, zo ook voor SO en SU.. Zij krijgen dan ook vaak de vraag: 'Hoe doen jullie dat toch?' Deze keer SO en het hoog houden van die ballen (en soms ook laten vallen...).

Sanne (SO) werkt 3 dagen per week als Intern Begeleider in het speciaal onderwijs, de HUB in Oss. Daarnaast heeft ze samen met Sanne (SU) SOSU Den Bosch, heeft ze een dochter van bijna 3, vriend Thijs, een heerlijk sociaal leven, houdt van een festivalletje op z'n tijd, familie, sport 2x per week (probeert dit althans..), is ze lid van de oudercommissie van het kinderdagverblijf, heeft ze ook volle wasmanden en meer!


'Ik houd ervan om bezig te zijn. Ik kies er zelf voor om actief betrokken te zijn bij verschillende dingen en kan het overzicht goed bewaken. Ik word weleens uitgelachen om mijn kleurrijke agenda en to do lijstjes! Heerlijk! Daarnaast kijk ik nauwelijks tv, volg ik geen series en heb ik geen geduld voor films.. Tja, dan heb je in de avonduren ook wel tijd om (na het spelen/eten/bad-bedritueel met dochter Minou) even achter de laptop te springen. Maar ik houd wel in de gaten dat het niet de hele avond is en doe dit ook niet iedere dag. Dat vind ik niet gezellig.'

'Ik heb veel geluk met alle opa's en oma's die mijn dochter Minou wekelijks zien. Daarnaast stemmen Thijs en ik onze agenda's goed af, hebben we samen iedere woensdag vrij (en ik ook de maandagen nog) en om de week een heel fijne dame die ons huis schoonmaakt.'


'Mijn werk gaat niet voor en ik probeer de dingen van SOSU te plannen in de avonduren óf wanneer de dochter van SU beschikbaar is, zodat de meiden gezellig samen kunnen spelen en wij onze ideeën kunnen bespreken. Ik probeer prioriteiten te stellen. Soms is het nodig om iets te verplaatsen of af te zeggen. Daar heb ik best moeite mee en daarom probeer ik mijn agenda goed in te delen (met die kleurtjes), zodat dit niet vaak nodig is.'


'Soms denk ik weleens: waarom wil ik dit? Dit zijn vooral weken waarin ik veel afspraken heb of dingen moet doen die ik minder leuk vind. Maar die wegen niet op tegen alle leuke afspraken en 'werktaken', ik krijg er vaak veel energie van en kan het goed managen! SOSU Den Bosch heeft ons al zoveel gebracht. Echt te gek om zoveel leuke, actieve vrouwen uit Den Bosch te leren kennen en mooie netwerkevents te bedenken!'


Volgende keer vertelt Sanne (SU) over haar manier van ballen hoog houden met haar 4 werkdagen, dochter van 3, vriend Nicolas, fotografie, zangkunsten, sporten en meer...

0 keer bekeken
SOSU Den Bosch

Hét platform voor de werk(zoek)ende vrouw!

© 2020 by SOSU Den Bosch

SOSU Den Bosch  | ’s-Hertogenbosch | sanne@sosudenbosch.nl | www.sosudenbosch.nl 
 
        BTW-nummer: NL859767711B01 | KVK-nummer: 74087223 | IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon