za 09 jan. | Zoom

SOSU Online nieuwjaarsborrel (members only)

Jaaaaa! Ben jij er ook bij tijdens de online nieuwjaarsborrel? Ok, ok ok, het is niet hetzelfde als in real life, maar we hebben wat leuks in petto voor jullie!
Registratie is afgesloten
SOSU Online nieuwjaarsborrel (members only)

Tijd en locatie

09 jan. 20:00 – 21:00
Zoom

Over het evenement

Op 9 januari willen we heel graag met jullie het nieuwe jaar inluiden! We willen met jullie proosten op alle samenwerkingen die al zijn ontstaan en die nog gaan ontstaan in 2021! We hebben er vertrouwen in dat we weer veel mooie momenten samen zullen gaan meemaken. 

Aangezien we elkaar nog even niet in real life kunnen zien, maar we toch willen dat het netwerken al lekker op gang gaat komen hebben we iets leuks bedacht!

We komen met z'n allen online samen en vervolgens gaan we jou matchen met iemand uit de SOSU-club. Daarmee ga je video-bellen aan de hand van een paar vragen die we jou meegeven. Wie weet wat voor mooie samenwerkingen hier dan weer uit gaan komen, of misschien gewoon een goed gesprek. Ook fijn!

Dit event is gratis voor alle SOSU-members!

Zorg zelf dat je de bubbels of wijn koud hebt staan en dat je voor 20.00 uur de (gratis) snackbox van Mommy's Food hebt opgehaald.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement