do 15 jul. | Google Teams

SOSU DB - webinar 'Algemene voorwaarden' - 15 juli 2021

Zijn algemene voorwaarden voor jou iets waarvan je denkt "ik heb ze wel, maar ik snap ze niet" en wil je dit graag veranderen? Of heb je ze überhaupt nog niet, omdat je dit soort zaken het liefst voor je uit schuift? Kom naar het Webinar en leer in korte tijd, in begrijpelijke taal hoe het zit!
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

15 jul. 20:00 – 21:30
Google Teams

Over het evenement

Zijn algemene voorwaarden voor jou echt zoiets waarvan je denkt "ik heb ze wel, maar ik snap ze niet" en wil je dit graag veranderen? Of heb je ze überhaupt nog niet, omdat je dit soort zaken het liefst voor je uit schuift? Kom naar het Webinar en leer in korte tijd, in begrijpelijke taal hoe het zit.

 Door middel van op jouw bedrijf afgestemde algemene voorwaarden, kun je namelijk jouw risico's als ondernemer beperken en duidelijk maken welke rechten en verplichtingen jij en jouw klant hebben.

Want, wist je bijvoorbeeld dat er een verschil is of je klant een consument of een bedrijf is? En dat als je ze niet op de juiste wijze van toepassing verklaart, dat je er dan eigenlijk helemaal niets aan hebt?

Dit en andere tips en tricks krijg je op 15 juli van onze goldmember Phyllis Winkens, eigenares van Winkens Legal!

Prijzen: 

SOSU-members: gratis

niet-members: €7,50

*Dit webinar wordt opgenomen, je dient hiermee akkoord te gaan (wij hebben namelijk ook geleerd van Phyllis ;)), maar kunt ten tijde van de opname je camera uitzetten.  

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement