vr 25 jun. | Orangerie

*SOLD OUT!* The SOSU Serious Business Show - 25 juni 2021

Durf jij ongegeneerd jezelf te zijn? Ja, wat is dat eigenlijk hè? Zeggen wat je denkt, tegen de stroming in durven gaan, vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Gaan staan voor wie je bent, in volle kracht. Meer laten zien wie jij in de kern bent als mens, maar ook als merk.
Registratie is afgesloten
*SOLD OUT!* The SOSU Serious Business Show - 25 juni 2021

Tijd en locatie

25 jun. 09:30 – 12:30
Orangerie, Sint Josephstraat 15, 5211 NH 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

The SOSU Serious Business Show

Durf jij ongegeneerd jezelf te zijn? Ja, wat is dat eigenlijk hè? Zeggen wat je denkt, tegen de stroming in durven gaan, vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Gaan staan voor wie je bent, in volle kracht. Meer laten zien wie jij in de kern bent als mens, maar ook als merk. Je weet wel, meer zoals vroeger. Zonder regels en kaders, spelen, plezier hebben, jezelf uitdragen, zonder hierover al te veel na te denken?

Vaak maakt het speelse plaats voor serious business. Je past je misschien aan en beweegt mee. Ga je voor safe en spreek je je minder vaak uit als je eigenlijk zou willen?

Maar wat als je stappen zou kunnen gaan zetten vanuit jouw speelse kant? Deed je het dan nu hetzelfde? Zou je branding hetzelfde zijn?

Kortom, we gaan deze ochtend terug naar die ongegeneerde jij! Want zeg nou zelf; je serious business FUN maken is toch veel leuker?

Op 25 juni nemen intuïtief en systemisch groei coach Mirjam Schut en branding coach Astrid Welvaarts jullie mee in een ochtend vol lol, interactie en voelen hoe heerlijk het is om jezelf te zijn als mens en als merk.

Hoe zou het zijn om een eerste stap te zetten in het kunnen leven en bewegen vanuit jouw authenticiteit, frisse nieuwe energie en power?

Laat je inspireren en kom met ons ontbijten op een van de mooiste locaties van Den Bosch!

Ticketprijs: €35 ,- voor members en niet-members

Inclusief een ontbijtje: vers sapje, yoghurt met muesli of fruit en een croissant met jam.

Voor het ontbijt hebben we een grab en go (Corona verantwoord) en kunnen deelnemers een koffie of thee bij de bar afrekenen (pin).

Meer info over Mirjam:

https://www.sosudenbosch.nl/post/let-s-meet-mirjam-schut 

Meer info over Astrid:

https://spread-the-bread.nl/

Dit event was uitverkocht, maar we hebben net te horen gekregen dat we 20 tickets extra mogen verkopen!

Maar dan is uitverkocht ook echt uitverkocht!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement