za 29 jun. | CÔTE Bar Bistro

>>SOLD OUT<< SOSU-netwerkontbijt 'Alle ballen in de lucht houden?'

Tijdens het SOSU-netwerkontbijt vertelt Zygi de Haes (eigenaresse Lucy Lane Boutique) haar persoonlijke verhaal over het hoog houden van ballen in haar leven. Hoe groot is je eigen invloed en welke verantwoordelijkheid kan je zelf nemen? Hoe kan je alle ballen hoog houden, werk en privé?
Registratie is afgesloten
>>SOLD OUT<< SOSU-netwerkontbijt 'Alle ballen in de lucht houden?'

Tijd en locatie

29 jun. 2019 09:30 – 13:00
CÔTE Bar Bistro, Korte Putstraat 4, 5211 KP 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

LET'S MEET Zygi de Haes, eigenaresse van de prachtige kledingzaak Lucy Lane Boutique!

Ze woont in het keigezellige Tilburg met haar zoon Daan (13). Deze Vlaamse schone is 16 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Zij is ooit voor de liefde overgewaaid en blijven hangen in Nederland, waar zij zich nu thuis voelt.

Zygi is dol op muziek en houdt van reizen!

Voordat zij Lucy Lane Boutique op heeft gezet, heeft zij 20 jaar ervaring opgedaan in wholesale & retail branche voor grote fashion bedrijven. Daar heeft ze samengewerkt met vele ondernemers. Wat haar enorm boeide was het luisteren naar de succesvolle ondernemers. Wat was hun strategie?

Zygi is een heel ondernemende vrouw. Ze zoekt regelmatig situaties op die buiten haar comfortzone liggen. Dat doet zij omdat ze persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk vindt en graag geprikkeld wordt. Mede hierom wil zij ook voor anderen inspirerend kunnen zijn. Ze is sinds kort ook gestart met de opleiding “Professional Business Communicator”. Ze heeft ervaren dat je als ondernemer vaak kwetsbaar bent. Voor je het beseft probeer je alle ballen hoog te houden...zowel privé als zakelijk! Dat terwijl het niet kan en ook niet hoeft. Sterker nog, wanneer je de ballen hebt om ze te laten vallen, zal je merken dat er verandering komt.

Zygi gaat haar persoonlijke verhaal vertellen op 29 juni over bewustzijn & communicatie die hierin een grote rol spelen. Hoe groot is je eigen invloed en welke verantwoordelijkheid kan jezelf nemen?

Ze geeft je ook praktische tips en inzichten om er mee aan de slag te kunnen gaan!

Na deze talk hebben we nog een verrassing voor jou in petto. Een van de deelneemsters kan namelijk ook iets heel tofs winnen: een gratis maandabonnement bij @bbbhealthboutiquedenbosch! Te gek!

PS Deze bijeenkomst is interessant voor alle vrouwen met ballen:) #letsmeetZygi #lucylaneboutique #sosudenbosch #gastspreekster #talk #interactief #denbosch #cotebarbistro #alleballendeluchtinhouden #communicatie #grenzenaangeven #keuzesmaken

Tickets kan je bestellen voor € 30,- (incl. BTW) via sanne@sosudenbosch.nl of meld je aan via de website!

Inclusief een heerlijk ontbijt van Côte Bar Bistro!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement