di 11 mei | Online event

*SOLD OUT!* SOSU DB Webinar 'SEO oh oh'

Wil jij je weten waar er kansen voor jouw website liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten? Wil jij meer omzet met je website genereren? Op 11 mei om 20.00-21.30 uur gaat Liselore wat interessants vertellen over SEO en geeft ze jou tips en tricks om hoger in de google zoekresultaten te komen!
Registratie is afgesloten
*SOLD OUT!* SOSU DB Webinar 'SEO oh oh'

Tijd en locatie

11 mei 20:00 – 12 mei 21:30
Online event

Over het evenement

SEO superster Liselore Verschuren helpt als zelfstandige sinds 2017 bedrijven en ondernemers hoger in de Google zoekresultaten te laten eindigen. De afgelopen jaren heeft ze voor talloze opdrachtgevers de vindbaarheid van hun websites verbeterd en hun conversie verhoogd. Dat doet zij met behulp van SEO teksten, advies en trainingen. Zij kan jou helpen door de unieke boodschap van jouw bedrijf centraal te zetten.

Als je Liselore (47) in een paar woorden mag omschrijven dan is dat: vrolijk, optimistisch, ambitieus, reislustig en nuchter. Daarnaast ziet ze werkelijk overal kansen en mogelijkheden.

Wil jij je weten waar er kansen voor jouw website liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten? Wil jij meer omzet met je website genereren? Op 11 mei om 20.00-21.30 uur gaat Liselore wat interessants vertellen over SEO en geeft ze jou tips en tricks om hoger in de google zoekresultaten te kunnen belanden. https://liselore.online/

Tickets:

Pink & Gold: free

Niet-member €7,50

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement