di 18 mei | 's-Hertogenbosch

*SOLD OUT!* SOSU DB Netwerkborrel 'Second hand(ig)!'

Presentatrice en videoproducente Nathalie Bharos neemt je deze avond mee in wat styling en kleur met jouw presentatie kan doen! Dat doen we onder het genot van een hapje en een drankje!
Registratie is afgesloten
*SOLD OUT!* SOSU DB Netwerkborrel 'Second hand(ig)!'

Tijd en locatie

18 mei 19:30 – 22:30
's-Hertogenbosch, Orthen 99, 5231 XR 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

"Style is a way to say who you are, without having to speak" is een bekende quote bij stylistes. 

Het is waar ook. Kleding bepaalt voor een groot deel hoe je gezien wordt, maar ook hoe jij je voelt. 

Er zijn dagen dat je je awesome voelt en dagen dat je het liefst in een groot grijs vest wilt wegduiken. Als grijs jouw kleur is, dan is het wegduiken niet nodig;) Zo niet, dan laat Nathalie Bharos je op 18 mei bij BIEN graag zien én ervaren wat de juiste stijl, kleur en pasvorm kleding met je kan doen!

Als presentatrice en videoproducente let zij extra goed op de styling bij het presenteren van jezelf. Past je kleding bij jou en je boodschap? Haar styling is altijd gebaseerd op het accentueren van wat je mooi vindt aan jezelf. 

Speciaal voor de deelnemers van dit SOSU event die geïnteresseerd zijn in het presenteren van zichzelf middels video heeft ze deze avond ook een leuk aanbod om met je nieuwe styling inspiratie samen met haar hierop door te pakken. 

Deze avond bestaat uit een interactieve presentatie van Nathalie Bharos, lekker snuffelen in de tweedehands winkel van BIEN, onder het genot van een hapje en een drankje!

https://www.nathaliebharos.com/ 

https://www.sosudenbosch.nl/post/let-s-meet-jacobien-overeem

Ticketprijs:

€35

p.s er zijn maar een aantal tickets beschikbaar ivm de Corona-maatregelen.

Deel dit evenement