di 17 nov. | De Salon Den Bosch

Netwerkevent "NO-vember" * SOLD OUT*

Het klinkt zo makkelijk om je grenzen te voelen, te bewaken en aan te geven, maar dat valt niet altijd mee. Allerlei systemen in je lijf en je mind worden getriggerd wanneer je "nee" zegt. Soms zit je ineens midden in een situatie waarvan je denkt: "hoe was ik hier ook alweer in beland?"
Registratie is afgesloten
Netwerkevent "NO-vember" * SOLD OUT*

Tijd en locatie

17 nov. 2020 20:00 – 22:30
De Salon Den Bosch, Stationsweg 22, 5211 TW 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Fenna Bolkestein heeft een eigen bedrijf 'Praktijk Tala' waar zij vrouwen begeleidt en een combinatie maakt tussen het wetenschappelijke en het spirituele. Kunnen deze dingen hand in hand gaan? Ja zeker!

Met haar achtergrond in de gedragswetenschappen, neuropsychologie en cognitieve gedragstherapie heeft Fenna jaren lang gewerkt in de reguliere zorg. 

Ze voelde dat zij zich meer wilde gaan verdiepen in bepaalde zaken die zij daar tegenkwam. Ze verdiepte zich in energetisch en systemisch werk en maakte kennis met de spirituele kant van de wereld.

Omdat wat Fenna zocht in een baan niet te vinden was en zij niet meer paste in het 'systeem' waarin zij zat, is zij het zelf gaan creëren.

In februari 2017 is zij officieel met haar praktijk gestart. In haar praktijk houdt zij zich bezig met bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei bij vrouwen. Haar missie is om vrouwen te laten ervaren hoe het voelt om echt in diepe verbinding met jezelf te zijn.

Yes, we gaan "No" zeggen!

Het klinkt zo makkelijk om je grenzen te voelen, te bewaken en aan te geven, maar dat valt niet altijd mee. Allerlei systemen in je lijf en je mind worden getriggerd wanneer je "nee" zegt. Soms zit je ineens midden in een situatie waarvan je denkt: "hoe was ik hier ook alweer in beland?" Soms heb je alweer "ja" gezegd, voordat je goed hebt kunnen checken bij jezelf of het eigenlijk wel oké voelt voor jou.

Ben je je eigenlijk wel bewust van wat voor jou echt goed voelt? Hoe werkt dat nou precies in je brein? Waarom kom je in bepaalde situaties terecht?  Hoe kun je je eigen grenzen nou goed bewaken en datgene doen waar je blij van wordt?  Hoe blijf je bij jezelf in tijden van chaos en ruis om je heen?

Dat zijn vragen die we deze avond onder de loep gaan nemen. We gaan niet alleen maar luisteren, maar vooral ook ervaren en lekker praktisch aan de slag, zodat je eenmaal thuis ook de tools hebt om ermee aan de slag te blijven en daadwerkelijk bij jezelf te blijven. Ja-zeggen tegen jezelf, dat is waar het om draait.

Na deze interactieve talk gaan we uiteraard weer flink netwerken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van "nee" zeggen!

Deze bijzondere avond zit vol verrassingen. 

https://www.sosudenbosch.nl/post/this-brand-is-on-fire-praktijk-tala 

Tickets:

€35 Niet members

€20 Pink members

Gratis Gold members

Tickets zijn inclusief drankjes en hapjes. 

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement