wo 01 mei | CÔTE Bar Bistro

Le Next Step

Ben jij toe aan "Le Next Step"? Kom met jouw werkgerelateerd vraagstuk en Maike van Meulen helpt je een stap voorwaarts te maken. Onvergetelijk, relaxt en spot on! En dat tijdens een uitgebreid ontbijt, oui oui! Be there!
Registratie is afgesloten
Le Next Step

Tijd en locatie

01 mei 2019 09:30 – 13:00
CÔTE Bar Bistro, Korte Putstraat 4, 5211 KP 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

LET'S MEET

Laten we je voorstellen aan Maike van Meulen, onze spreekster van ons allereerste SOSU DB Netwerk-ontbijt!

Haar missie is: zoveel mogelijk mensen te helpen aan 'The Next Step' om het succes te creëren die zij wensen in het werk en het leven. Voor zichzelf. Voor de relaties met de mensen om hen heen en voor de maatschappij. Vanuit een diepgaande aanpak met blijvend resultaat. Met vraagstukken als; hoe kom ik van een rotonde af om de juiste afslag te kunnen nemen? Hoe kan ik een voorwaartse beweging creëren om mijn resultaten te bereiken? Samen met haar partner Michiel wil ze ook een voorbeeld hierin zijn naar hun zoon Oliver; het aan jezelf werken en bijdragen aan de maatschappij waar je vanuit jouw beste versie van betekenis kunt zijn voor anderen. Dit vindt ze prachtig om door te geven. Want het is weleens anders geweest met haar toen ze vastzat op haar eigen rotonde..

Maike combineert tijdens het SOSU DB Netwerk-Ontbijt LE NEXT STEP @cotebarbistro haar brede kennis vanuit haar persoonlijke levensverhaal, de psychologie, leiderschap, en hoe je oplossingsgericht vermogen kunt inzetten als het even tegenzit. Want dat hebben wij allemaal weleens. Maike staat bekend onder haar filosofie ‘’1% succes per dag is 365% succes per jaar’’. Tot op de dag van vandaag mag zij duizenden mensen begeleiden als Creatieve Veranderaar, spreker, coach en trainer. Creëer jouw succes met de juiste bouwstenen in jouw hand!

www.maikevanmeulen.nl

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement