zo 22 mrt. | Stationsweg 2

*GEANNULEERD* SOSU-netwerkevent 'Low Key Tea'

Wat betekent het nu om je energie te volgen en daardoor meer rust en helderheid te creëren? Patricia Panasri gaat spreken en biedt een workshop aan over hoe je beter met je energie kunt omgaan, waardoor je efficiënter gaat werken en dus meer tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt.
Registratie is afgesloten
*GEANNULEERD* SOSU-netwerkevent 'Low Key Tea'

Tijd en locatie

22 mrt. 2020 13:00 – 16:00
Stationsweg 2, Stationsweg 2, 5211 TW 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Wat betekent het nu om je energie te volgen en daardoor meer rust en helderheid te creëren? Patricia Panasri gaat spreken en biedt een workshop aan over hoe je beter met je energie kunt omgaan, waardoor je efficiënter gaat werken en dus meer tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt in het leven. Je krijgt praktische tips en tools aangeboden die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Zowel als ondernemer als vrouw in loondienst.

 Er wordt daarnaast LOW KEY genetwerkt onder het genot van een High tea. 

Wil jij meer weten over Patricia ga dan naar https://www.sosudenbosch.nl/post/let-s-meet-patricia-panasri 

Tickets zijn vanaf 7 februari verkrijgbaar. Members kunnen nu al een mail sturen naar SOSU Den Bosch en een ticket reserveren. 

Tickets zijn €30,- 

I.v.m. de richtlijnen van het RIVM hebben wij dit event op 22 maart 2020 geannuleerd. Voor de deelnemers is er de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen of 1 mei bij het SOSU-event te zijn. Daarnaast bieden we zondag een online sessie voor degene die een ticket hadden en interesse hebben. De deelnemers hebben hierover bericht ontvangen!

Deel dit evenement